Naložené sele (21-55kg)
Sele je naložené ve speciálním solném láku. Takto předpřipravené sele se už nemusí dosolovat ani jinak upravovat, tak že je vše připraveno přímo pro grilování. Grilovaní selete o váze 30-40 kg trvá asi 3-5 hodin a k zátopu se spotřebuje přibližně 2-4 pytle dřeva. Zprvu topíme zprudka a sele zabalené v alobalu pečeme 2-4 hodiny (dle váhy selete). Potom sundáme alobal a sele potřeme marinádou, kterou si k masu můžete dokoupit (150,-Kč/1 litr). Jedná se o směs koření, oleje a piva dle speciální receptury. Sele na povrchu nařízneme a opečeme kůži. Když kůže zezlátne, odřízneme ji bez podkožního tuku a ješte teplou zkonzumujeme. Maso dále potíráme marinádou a dopékáme. Poté ořezáváme na tenké plátky a ihned podáváme. Dobrou chuť přeje Pivní Maják.
Při objednání masa společně se zapůjčením grilu dodáváme maso zabalené v alobalu, stažené vázacím drátem a napíchnuté na tyči (cena 250,- Kč včetně DPH).
Grilovací koření: 150,- Kč / 1 litr včetně DPH